Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Du har nått en sida som ej längre är aktuell

Falsterbo Strandbad - ett upplevelsehus för kropp och själ

Välkommen till Falsterbo Strandbad - en arkitektonisk pärla inbäddad i tallskogen bara ett stenkast från den sköna Falsterbostranden. Ett upplevelsehus med Konsthall, Naturum, Vellinge Turistcenter och restaurangKonsthallen, vilken är Vellinges Konsthall, arrangeras året runt spännande utställningar. I  Naturum får du information om natur och kulturhistoriska besöksmål som finns i Vellinge kommun. Med tyngdpunkten lagd på fåglar och speciellt flyttfåglar kan besökarna få en inblick i det fågelliv som gjort hela Falsterbonäset berömt vida omkring.

Här finner du även Vellinge Kommuns Turistcenter. Där får du hjälp med att "hitta rätt" som att köpa spännande och ovanliga presenter. Restaurang Strandbaden erbjuder "go mad", du är ju i Skåne. Ekologiskt och närproducerat är en självklarhet men vill du bara ha en kopp kaffe går även det bra. Du kan sitta såväl ute som inne, valet är ditt.

Som kronan på denna vackra byggnad ståtar en unik utsiktsplattform från vilken du kan se Östersjön, spana in fåglar eller bara fylla lungorna med skön och frisk havsluft blandad med en doft av tallbarr från den omgivande tallskogen. Eller varför inte avsluta besöket med en skön promenad längs den vackra Falsterbostranden.

Öppettider 2020

Fri entré

1/1 - 21/6 Ons-Sön 11-16
22/6 - 6/9 Mån-Sön 10-17
7/9 - 31/12 Ons-Sön 11-16

Stängda helgdagar 2020
Midsommarafton
Julafton, Juldag och Annandag Jul
Nyårsafton och Nyårsdag

Mer info: www.falsterbostrandbad.se


TIDIGARE UTSTÄLLNINGARAnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com