Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Kämpinge strandbadMed sin rogivande omgivning bestående av tallskog och vit sandmark är denna kilometerlånga sandstrand en av Vellinge kommuns mest populära badplatser både för lokalbefolkningen och dagsbesökare. Under riktigt heta dagar är här mycket folk men man finner alltid en plats. Den del av stranden som är närmast Falsterbokanalen har alltid lite mindre besökare. Det finns kiosk på stranden och en bit upp finns servering. 

Kämpinge strandbad ligger i Höllviken. Parkering kan göras längs de allmänna vägarna i områden norr och öster om Kämpinge strandbad där parkering tillåts. Toaletter finns vid stranden. 

AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com