Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

"Växtkamp" på Falsterbo Strandbad

Falsterbo Strandbads nya utställning "Växtkamp" öppnades 11 februari av konstpedagog Karolina Nilsson och varar t.o.m. 22 april 2018. Initierat presenterade Karolina de sju konstnärerna och deras verk för vernissagepubliken.  

  Av de sju konstnärerna som ställer ut, Claudia Cavallar, Ladislav Kosa, David Krantz, Fredrik Lindqvist, Caroline Mårtensson, Mårten Nilsson och Roland Persoon var alla utom Cavalar på plats. Lena Miörner, utställningsansvarig för Falsterbo Strandbads Konsthall, kunde nöjt konstatera att nu kommer det att växa så det knakar fram till 22 april i konsthallen.     


Fredrik Lindqvist: "Med den rätta takten". Träsnitt på tyg 250 cm x 275 cm


Läs mer om utställningen på Falsterbo Strandbads hemsida »  
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com