Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Sandskulpturtävling vid Falsterbo Strandbad, visa din kreativitet

Ett av de absolut mest populära evenemangen i Vellinge Kommun är den årliga Sandskulpturtävlingen på Falsterbostranden, rakt nedanför Falsterbo Strandbad. Här är plats för såväl ungdomslag som mixade lag, det är kreativiteten som avgör om ni skall bli vinnare.

Premiären för tävlingen skedde redan 1983 och vissa år har över 60 lag deltagit. Det är bara till att plocka fram spann och spade och börja träna tillsammans med era barn eller med grannarna i närmsta sandlåda. Eller ännu bättre, på någon av Vellinges fantastiska stränder. Här finner du mer info   Läs mer >>  
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com