Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Tre av Sveriges bästa stränder finns i Vellinge

Denna sommarsäsong belönas endast 9 stränder i Sverige med "Blå Flagg ", tre av stränderna finns i Vellinge kommun. Dessa är Kämpinge Strandbad, Skanörs Strandbad och Falsterbo Strandbad.I alla år har Vellinge.com presenterat på sin hemsida: "I Skåne skryter vi inte, utan bara talar om hur det är. Vi har helt enkelt Sveriges i särklass vackraste stränder. Lägg till ett klart, rent badvatten som du nog kunnat dricka direkt ur havet om det inte varit salt." Nu har det även bekräftats efter besök av "Blå Flagg" juryn.

Bor du i Vellinge kommun är bara till att skynda ner till den strand som är närmast. Bor du utanför hälsar vi dig välkommen att uppleva Sveriges bästa stränder.

"Blå Flagg" innebär en internationell miljömärkning för stränder och fritidsbåtshamnar i 45 länder och började i Sverige 1994. Internationellt har "Blå Flagg" funnits sedan 1987. Bedömningen görs bland annat av vattenkvalitet service och tillgänglighet.

Bor du i Vellinge kommun är bara till att skynda ner till den strand som är närmast och bor du utanför hälsar vi dig välkommen att själv uppleva Sveriges bästa bad.
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com