Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2020-06-25 19:20 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Container med skräp har blivit konstverk i Falsterbo

I Falsterbo har badstolar från sommaren 2018 blivit ett konstverk.

Lyssna: Skräpskulptur i Falsterbo

En hel container full med badstolar från supersommaren 2018 har blivit konstverk i Falsterbo.  Konstverket som heter "Badaren - spår av människan" är skapat av konstnären Jasmine Cederqvist, och själva badaren som sitter ovanpå skräphögen är gjord av konstnären Jackie K Persson.  Badaren har fått det skämtsamma namnet "Son of a Beach".

Nina Davidssonp4malmohus@sverigesradio.se P4 Malmöhus

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com