Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Fem fotografer på Falsterbo Strandbad

På lördagen 16 september var det vernissage för "Fem fotografer ser på naturen" på Vellinges Konsthall på Falsterbo Strandbad, Kommunstyrelsen ordförande Carina Wutzler invigde och givetvis var alla fem fotograferna på plats.

 
När Carina Wutzler klippte till och förklarade utställningen öppnad var "bandet" en 35 millimeters filmrulle. Britt-Elise Björnhov och Ulf Westerberg från Falsterbonäsets Naturvårdsförening agerade "filmhållare".


Falsterbo Strandbads Lena Miörner hälsar fotograferna Josefin Nilsson, Anders Henriksson, Anna Ulmerstrand, Felix Heintzenberg och Patrik Larsson välkomna till Falsterbo Strandbad.


En sevärd utställning där variationen av bilderna gör att alla naturälskare får sitt lystmäte, från isbjörnar, fantastiska fågelbilder till pastorala naturbilder.
Fotot ovan från utställningen: Fotograf Felix Heintzenberg

UTSTÄLLNINGEN PÅGÅR TILL 15 OKTOBER 2017.

Foto: Leif Almo
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com