Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-08-06 02:30 | EXPRESSEN - NYHETER

Nakencampingen inifrån: "Kan sätta fart på fantasin"

Några kilometer från de exklusiva stränderna i Skanör-Falsterbo och några av Sveriges dyraste villor, leder en privat grusväg förbi en kyrka och vidare mot naturisternas paradis.

Vägen slutar vid en mur av träd och stoppskyltar. Där bakom ligger Solhejdans naturistcamping - platsen där kläder är obefintliga.

- När kläderna åker av kan vi vara neutrala. Kläderna kan sätta fart på fantasin, då börjar du spana in från topp till tå om du är attraherad av den du pratar med, säger kassören Janne Raftmark, 57.

...
 
Annonser







Annonsera här!
annons@vellinge.com