Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Konst & Kultur

Bärnstensmuseet

För femton år sedan bestämde sig Leif Brost för att öppna Bärnstensmuseet i Kämpinge. Han hade vid det tillfället i många år slipat och sålt egna bärnstenssmycken av bärnsten han hittat själv.
Läs mer »


Falsterbo Museum

Museet har en bred och intressant samling som speglar traktens historia från stenåldern, vikingatiden, visar modeller av slott från 1200-1300-talet och Falsterbos storhetstid där "sillaobjekt" och dåtida keramik lyfts fram.
Läs mer »


Konsthallen på Falsterbo Strandbad

Konsthallen presenterar inspirerande och utmanande konstupplevelser med spännande teman och olika uttrycksformer.
Läs mer »
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com