Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-04-01 08:38 | SVERIGES RADIO - P4 KRISTIANSTAD

Deras privata samling blir nytt fotomuseum i Falsterbo

Christina och Claes Lindquist har startat Falsterbo Photo Art Museum.

Lyssna: Trots pandemi -- nytt privat fotomuseum öppnar i Falsterbo

Att starta ett privat museum, mitt under en pandemi är kanske det sista många skulle försöka sig på, men det är precis vad paret Claes och Christina Lindquist med sitt Falsterbo Photo Art Museum slår upp portar i maj. I 15 år har de samlat på sig fotokonst av högsta klass och sedan letat efter en lokal, de fastnade till slut för Falsterbo, i sydligaste Skåne. Förutom den egna samlingen på omkring 450 originalfoton av bland andra Helmut Newton, Robert Mapplethorpe och David...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com