Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-02-20 20:45 | SVERIGES RADIO - P4 KRISTIANSTAD

Skånska Klara fick en andra chans

Klara Hammarström tog sig till Andra chansen.

Klara Hammarström från Vellinge får en andra chans i Melodifestivalen. Melodifestivalens tredje deltävling inleddes med att programledaren Jason "Timbuktu" Diakité kanaliserade en artistkollega från Skåne iförd klädsel som anspelade på barockens garderob, med ett stänk av Princes "Purple rain"-video, tolkade han Mikael Wiehes "Flickan och kråkan". Direkt till final gick Tousin "Tusse" Chiza som vann Idol 2019 och det gjorde han tillsammans med Charlotte Perrelli.

Till final:

Charlotte Perrelli: "Still young"

Tusse: "Voices"

Till Andra chansen:

Klara Hammarström: "Beats of broken hearts"

Alvaro Estrella: "Baila baila"

Utslagna:

Emil Assergård: "Om allting skiter sig"

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com