Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2023-05-23 15:57 | SVT - SKåNE NYTT

Värmen drabbar Vellinge - vattentornet tömt på vatten

De senaste veckornas varma och torra väder har fått konsekvenser för Vellinge kommuns vattenförsörjning. I söndags kväll var vattentornet nästan helt tomt och nu uppmanar kommunen invånarna att tänka på hur man förbrukar sitt vatten. - Det hände faktiskt även förra veckan, så det är två veckor i rad nu, säger Lisa Sundgren, tillförordnad teknisk chef på Vellinge kommun....
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com