Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2023-05-20 03:30 | SVT - SKåNE NYTT

Rais drunknade på andra skoldagen - "Inget kan ersätta mitt barn"

Den 18 augusti 2020 drunknade sexårige Rais under en idrottslektion i Vellinge kommun. Tre pedagoger och skolans rektor dömdes nyligen för olyckan, men sorgearbetet är långt ifrån över för Rais mamma Farah Albashoor. - Det är tungt. Jag har blivit rädd för allting. Ringer de från skolan, blir jag rädd, säger hon....
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com