Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2023-05-19 03:34 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Tillfälliga baracker behövs länge - trångbodd ukrainsk familj hittade eget

Ukrainska Kateryna vid de tillfälliga flyktingbostäderna och bild inifrån.

Lyssna: A: Ukrainsk flyktingfamilj var inte nöjd - hittade eget boende

Kommunernas tillfälliga flyktingboenden kan behövas i flera år då Migrationsverket utgår från att ukrainare kommer behöva skydd i Sverige länge till.

Vellinge erbjuder bland annat barackliknande paviljonger: "Vi har de boendelösningar vi har enligt det uppdraget vi har", säger Dennis Mårtensson, verksamhetschef för arbete och etablering i kommunen.

Hör mer i klippet om ukrainska småbarnsfamiljen som vantrivdes och hittade egen lägenhet.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com