Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2023-03-22 21:42 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Elisabeth Ohlson om Ecce Homobilderna: "De lever fortfarande"

Lyssna: Elisabeth Olssons utställning

Det är 25 år sedan Elisabeth Ohlsons Ecce Homo kom - fotografierna som visade Jesus i bibliska situationer tillsammans med Hbtq-personer.

Nu öppnar Falsterbo konsthall en utställning med 80 bilder från HELA hennes karriär, men där även 4 ecce homobilder finns med.

Och trots att tiden gått har inte laddningen gått ur bilderna, menar hon. 

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com