Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2023-01-22 16:00 | EXPRESSEN - NYHETER

Kvinnan utpressades på 1,5 miljoner - för falsk våldtäkt

Den 26-årige Malmökillen sökte upp den äldre kvinnan i hennes hem i Falsterbo och hävdade att kvinnans son våldtagit hans kusin. 

Nu krävde han 1,5 miljoner kronor som kompensation.

- Fullständigt fasanfullt. När han hade gått så satt jag hela natten och kollade rakt fram och tänkte om det var en skräckfilm, har kvinnan berättat i förhör.

Men en besviken exflickvän satte stopp för mannens planer.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com