Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-11-18 14:53 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Naturskyddsföreningen efter HD:s beslut: "Landskapet kommer att förstöras"

Lyssna: Naturskyddsföreningen efter HD:s beslut: "Landskapet kommer att förstöras"

Högsta domstolens beslut om att ge grönt ljus åt Vellinge kommuns 21 km långa vall och mur som ska skydda Falsterbonäset mot översvämningar, kan påverka landskapsbilden negativt enligt Falsterbonäsets naturskyddsförening.

Daniel Johansson är ordförande.

"Det historiska landskapet kommer att förstöras", säger han.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com