Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-11-17 16:36 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Klart för skyddsvall mot översvämningar - HD prövar inte överklaganden

Lyssna: APP falsterbo

Vellinge kommun får bygga skydd mot översvämning runt hela Falsterbonäset, det skriver Sydsvenskan.

Detta står klart efter att högsta domstolen valt att inte pröva de 17 överklagandena från olika markägare mot Mark- och miljööverdomstolens beslut om att ge grönt ljus.

I och med dagens beslut i högsta domstolen är den mångåriga rättsliga processen över och kommunen har nu tio år på sig att färdigställa skyddet.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com