Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-13 15:02 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

"Känns fantastiskt": L ökar - öppnar för samarbete med M

Henrik Thorsell, ordförande för Liberalerna i Vellinge, i sin trädgård i Ljunghusen.

Lyssna: L går framåt i Vellinge

Moderaterna förlorar sin majoritet i Vellinge samtidigt som det går bra för flera andra högerpartier. Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna har rejäl medvind i valet och så har vi Liberalerna som ökar från knappt 14 till över 17 procent och ser ut att bli näst störst, enligt preliminära valresultatet.

"Det här valet har vi försökt fokusera tydligare än någonsin på att säga det här vill vi snarare än att säga det där är fel. Men i alla fall så har vi varit konkreta och...

 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com