Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-13 02:00 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Wutzler inte ensam på tronen längre - M förlorar majoritet

Carina Wutzler (M), kommunstyrelseordförande i Vellinge.

Lyssna: Vellingemoderaterna förlorar majoritet

Från över 50 procent av rösterna i föregående kommunval har Moderaterna nu backat till 42 procent men är fortfarande störst i kommunen, enligt preliminära valresultatet.

"Nej men det är klart att det är en stor besvikelse, det här kan man absolut inte vara nöjd med, att tappa så mycket. Samtidigt känner jag mig lite överraskad och förvånad", säger Carina Wutzler (M), kommunstyrelseordförande i Vellinge.

Både hon och boende i kommunen tror att den omtalade folkomröstningen om Naturum i Falsterbo har missgynnat Moderaterna i årets kommunval. Det är ännu oklart hur ett nytt...

 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com