Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-12 04:26 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

S ser ut att behålla makten i Malmö - så ser det ut i skånska kommunerna

Lyssna: Kommunvalen Skåne

I Malmö ser Socialdemokraterna ut att behålla makten. Vänsterpartiet gjorde ett starkt val i Malmö och får enligt det preliminära resultatet 13,5 procent. Partiet Nyans som satsat på bland annat Malmö ser ut att inte komma in i fullmäktige då de får 2,8 procent.

I Hörby går Sverigedemokraterna starkt framåt. Med sina 39,4 procent till kommunvalet blir de det överlägset största partiet och mer än dubbelt så stora som det näst största i kommunvalet. SD blir också störst i bland annat Bjuv och Svalöv.

I Vellinge förlorar Moderaterna sin egen majoritet för första gången sedan valet 1988 och...

 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com