Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-11 23:39 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Mycket fortfarande oklart i det skånska valet

Lyssna: Samanfattning

Vid midnatt på valdagen var det fortfarande inte klart vilka partier som kommer styra i de skånska kommunerna efter valet.

Däremot är det tydligt att Sverigedemokraterna har gjort ett bra val och går framåt på flera håll i Skåne och blir största parti i till exempel Svalöv, Hörby och Bjuv.

I Vellinge ser moderaterna ut att förlora sin majoritet i fullmäktige- en position som de har haft sedan kommunvalet 1988.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com