Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-06 11:00 | SVERIGES RADIO - P4 KRISTIANSTAD

Flest valbara kvinnor i Båstad av skånska kommuner

I Båstads kommun, precis som i Vellinge, är andelen kvinnor som ställer upp i valet över 45 procent.

Lyssna: Många valbara kvinnor i Båstad

Andelen kvinnor som ställer upp i valet, som kommunkandidater i Skåne, är högst i Vellinge och Båstad med över 45 procent, enligt en sammanställning gjord av nyhetsbyrån Siren.

Lägst andel kvinnliga kommunkandidater återfinns i Östra Göinge (35 procent) och Örkelljunga (under 30 procent).

Den totala andelen kvinnor på valsedlarna till kommunfullmäktige nationellt, har de senaste fem valen legat i princip stilla, runt 42 procent.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com