Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-05 02:30 | KVäLLSPOSTEN - NYHETER

Toppmäklarna som säljer lyxvillor: "Kunder i jetplan"

Premium-mäklarna har specialiserat sig på att sälja landets mest exklusiva bostäder.

Här kliver spekulanterna in i en påkostad värld - i bland nära det som visas upp i den populära tv-serien "Million Dollar Listing".

- Det jag inte har sett finns nog inte, säger mäklaren Staffan Strandh, som just nu säljer en villa i Falsterbo för 55 miljoner kronor.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com