Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-02 17:29 | KVäLLSPOSTEN - NYHETER

Lärarna i Falsterbo jobbar kvar efter att Rais, 6, dog

Det var en sjuårig elev som slog larm om att Rais låg livlös i poolen.

De tre pedagogerna hade fullt upp med eleverna, varav de flesta inte kunde simma.

Nu åtalas fyra personer på skolan för att ha vållat pojkens död. Rais mamma välkomnar åtalet - efter en utredning som tagit över två år.

- Mamman är väldigt lättad, säger hennes advokat Sophia Djerf.

- Det är en väldigt tragisk olycka men lärarna har handlat enligt de instruktioner som fanns, säger Jessica Stålhammar, advokat till en av lärarna. 

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com