Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-09-01 19:43 | SVERIGES RADIO - P4 KRISTIANSTAD

Skolpersonalen åtalas - två år efter att sexåring drunknade

I augusti 2020 drunknade en sexårig pojke i Falsterbo under en idrottslektion. Nu åtalas skolpersonalen.

Lyssna: Skolpersonal åtalas för sexåings död

I augusti 2020 drunknade en sexårig pojke i Falsterbo. Nu åtalas skolpersonalen.

Efter två års utredning är åklagare Klas Norelius klar med sin omfattande förundersökning. På torsdagen lämnade han in sin stämningsansökan där fyra personer på skolan åtalas för vållande till annans död.

Enligt åklagaren borde lärarna förstått att det inte var rimligt att bada med 40 barn samtidigt. "Min bedömning är att de har vållat den här pojkens död", säger Klas Norelius till

AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com