Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-06-22 17:03 | SVERIGES RADIO - P4 KRISTIANSTAD

Lyckat pilotprojekt återkommer i sommar

Lyssna: Naturvärdar

I sommar kommer runt 100 naturvärdar att finnas på plats i natur- och rekreationsområden i kommunerna Simrishamn, Båstad, Hörby, Vellinge och Östra Göinge.

Det här är en uppföljning på ett pilotprojekt från förra sommaren.

"Alla konstaterade att trängseln som brukar uppstå under sommaren, inte hände förra året", säger projektledaren Lisen Liljeqvist på Stiftelsen skånska landskap.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com