Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-05-13 11:58 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Vellinges ilska mot Staffanstorp - tog emot kvotflyktingarna

Christian Soneson och Carina Wutzler

Lyssna: APP Wutzler

De kvotflyktingar som Staffanstorps kommun vägrade ta emot blev istället anvisade till Vellinge.

Nu kritiserar Vellingemoderaten och kommunstyrelsens ordförande Carina Wutzler (M) sin partikollega Christian Sonesson, i Staffanstorp.

Trots att hon delar partikollegans kritik mot bosättningslagen som fördelar flyktingar mellan kommuner så säger hon till tidningen Dagens Samhälle att rådande lagstiftning ska gälla alla och att bördan läggs på andra när en kommun inte tar ansvar.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com