Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-01-13 19:14 | NEWS ÖRESUND

Aktuellt i Öresundsdebatten vecka 2: Lynetteholm och havsmiljön utanför Falsterbo samt köer vid

När arbetet med att skapa grunden till Köpenhamns nya konsgjorda halvö Lynetteholm nu har påbörjats kommer kritik mot att bottensediment dumpas i Kögebukten några kilometer från ett skyddat Natura 2000-område vid Falsterbonäset. De skärpta svenska inresereglerna från Danmark som infördes den 28 december har väckt kritik sedan det tidvis uppstått långa köer vid den svenska […]...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com