Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-01-10 17:06 | NEWS ÖRESUND

Miljöutredning om ny dansk vindkraftpark väster om Falsterbo ute på remiss - ska förse 300 000

Planerna på en ny vindkraftspark i Kögebukten tolv kilometer väster om Falsterbonäset har tagit ett nytt steg mot sitt förverkligande rapporterar TV2Lorry. Projektet inleddes 2011 och nu är miljökonsekvensutredningen klar och har lämnats ut på remiss (høring på danska) av det danska kommunalt ägda bolaget Hovestadens Forsyningsselskab, Hofor. Aflandshage Vindmøllepark väntas få mellan 26 och […]...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com