Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2022-01-06 04:30 | SVT - SKåNE NYTT

Nedläggningshotad Skanör-Falsterbo församling strider för sin existens

De har lyckats rädda församlingen en gång tidigare mot löften om att arbetsmiljön ska bli bättre. När ännu en kyrkoherde slutar på grund av "otydliga maktstrukturer" har biskopen i Lund fått nog. Han vill upplösa församlingen. - Det är det största och allvarligaste ingreppet man kan göra mot en församling, säger Lars Lindmark, ordförande i kyrkorådet i Skanör Falsterbo....
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com