Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-09-07 09:13 | SVERIGES RADIO - P4 KRISTIANSTAD

Skåne näst sämst i landet på att vaccinera unga

Höganäs, Landskrona, Ängelholm och Vellinge har alla påbörjat eller ska inom kort påbörja vaccinering på skolor.

Lyssna: ILL 2 Webb Skolvaccinering TIS

Skåne ligger i botten i landet när det kommer till andel unga i gymnasieålder som fått en första dos vaccin.  Några kommuner i Skåne erbjuder nu vaccinering i skollokaler och en av skolorna som påbörjar detta den här veckan är Kullagymnasiet i Höganäs. "Jag ser det som en av mina rättigheter och även en av mina samhällsplikter", säger Therese Asker, en av eleverna som vaccinerar sig på skolan. ...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com