Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-09-03 18:20 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Falsterbo Bird Show är tillbaka efter pandemin

Många kom till Falsterbo första dagen av Falsterbo Bird Show.

Lyssna: Falsterbo

Tipsrunda, fågelvandringar och kikarskolor är några av punkterna på programmet för Falsterbo Bird Show. Förra årets show ställdes in på grund av pandemin, men i år var det dags igen. "Det är nog helt klart havsörn", svarar projektledaren Camilla Wadlund på frågan om vilken fågel hon helst velat se. ...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com