Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-09-01 16:32 | SVERIGES RADIO - P4 SöRMLAND

M Sverige vill införa omkörningsförbud för tung trafik på motorvägarna

Lyssna: M Sverige vill införa omkörningsförbud för tung trafik på motorvägarna

För att förbättra trafiksäkerheten vill Riksförbundet M Sverige ha ett generellt omkörningsförbud för tung trafik på motorvägar, som E4 och E20, mellan klockan 6 och 22.

M Sverige hoppas att det ska minska trafikolyckor och störningar i trafiken.

M Sverige hänvisar till ett omkörningsförbud som infördes på prov för tunga lastbilar på E6 mellan Helsingborg och Vellinge i rusningstid våren 2019 och som nästan halverade antalet olyckor.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com