Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-06-07 08:49 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

"Förvånad över att det blev så lågt valdeltagande"

Lyssna: APPVERSION- Folkomröstning Vällinge Naturum

Endast 28 procent deltog i folkomröstningen i Vellinge igår om Naturum och konsthall. Carina Wutzler (M), kommunstyrelsens ordförande är förvånad och menar att resultatet är svårtolkat.  80 procent röstade Ja till att kommunen ska driva Naturum och konsthall på Falsterbo Strandbad. Daniel Johnsson vice ordförande på Falsterbonäsets Naturvårdsförening gläds av resultatet.  " Om man inte väljer att gå till en vallokal har man tagit en ställning i att man inte bryr sig", säger han.  ...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com