Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-06-07 07:22 | SVERIGES RADIO - P4 KRISTIANSTAD

Ja-sidan vann överlägset i folkomröstningen om Naturum

Lyssna: Ja-sidan vann överlägset i folkomröstningen om Naturum

I folkomröstningen i Vellinge kommun igår röstade 80 procent ja på frågan om kommunen ska driva besökscentrat Naturum och konsthall på Falsterbo Strandbad. Enligt de preliminära siffrorna röstade 6128 personer ja och 1463 personer  nej, 121 röstade blankt och 108 röster förklarades ogiltiga. Valnämnden kommer nu att räkna om rösterna och det slutgiltiga valresultatet kommer presenteras på torsdag. Ungefär 28 procent av kommuninvånarna deltog i omröstningen. ...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com