Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-05-03 14:22 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Kampanjer ska locka fler till folkomröstningen om Naturum

Daniel Johnsson, vice ordförande i Falsterbonäsets naturvårdsförening, hoppas att ett högt valdeltagande skickar signaler till politikerna.

Lyssna: Kampanj för folkomröstning

Nu börjar kampanjer för att få fler Vellingebor att rösta om Naturums och konsthallens vara eller icke vara på Falsterbo strandbad. Omröstningen äger rum den 6 juni. "Denna gången ska vi satsa mycket mer på att dela ut information i Vellinge", säger Daniel Johnsson som är vice ordförande i Falsterbonäsets naturskyddsförening. Han hoppas på ett valdeltagande mellan 30 och 40 procent. ...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com