Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.Vi har fyra huvudstränder, var och en med sin speciella karaktär. Inte minst badhytterna, vilka är placerade både bakom och längs sanddynerna, har genom årtiondena givit de olika strandområdena sin säregna profil.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Skanörs havsbadDenna välbesökta och charmiga strand med dess färgglada badhytter, har ett perfekt läge i närheten av Skanörs hamn, där det finns både en fiskaffär samt ett fiskrökeri, båda med servering. Om inte fisk skulle locka en stekhet sommardag så finns den populära restaurangen Badhytten vid hamnen precis vid stranden. Här äter du god mat intill vattenbrynet med fin utsikt över både hav och strand.
Närmast hamnen är det långgrunt. Simma inte för långt ut, det kan vara strömt längre ut. Tycker du att du känner dig innestängd i bikinin eller badbyxorna finns här även naturistbadet Svanrevet. På kvällen är Skanör havsbad platsen där du kan se den perfekta solnedgången då stranden har västerläge. Härifrån kan du även se den magnifika Öresundsbron. 

AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com