Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.Vi har fyra huvudstränder, var och en med sin speciella karaktär. Inte minst badhytterna, vilka är placerade både bakom och längs sanddynerna, har genom årtiondena givit de olika strandområdena sin säregna profil.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Kämpinge strandbadMed sin rogivande omgivning bestående av tallskog och vit sandmark är denna kilometerlånga sandstrand en av Vellinges mest populära badplatser både för lokalbefolkningen och dagsbesökare. Under riktigt heta dagar är här mycket folk men man finner alltid en plats. Den del av stranden som är närmast Falsterbokanalen har alltid lite mindre besökare. Det finns kiosk på stranden och en bit upp finns servering. 

Kämpinge Strandbad ligger i Höllviken. Parkeringar finns vid vägen öster om Kämpinge och vid Sjöbodarna. Toaletter finns vid stranden. 

AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com