Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2021-01-11 17:56 | EXPRESSEN - NYHETER

Flyktingarna som kommer till Näset - och vill stanna

Vellinge kommun sa under många år nej till flyktingar, och när det första boendet slogs upp skapade det stora protester.

De senaste åren har många känt sig välkomna - men nästan ingen har möjlighet att stanna.

- Jag älskade Falsterbo, alla var jättesnälla och hjälpsamma, men som invandrare kan man bara bo där i två år, säger 18-åriga Sorayya Ahmadi.

...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com