Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2020-09-11 12:35 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Tre personer misstänks för brott efter drunkningsolyckan i Falsterbo

Lyssna: App - Falsterbo drunkningsolyckan

Tre personer misstänks nu för vållande till annans död genom arbetsmiljöbrott, efter att en 6-årig pojke drunknade i Falsterbo i mitten på augusti. "I den här förundersökningen har vi delgivit tre personer misstanke om brott, arbetsmiljöbrott. Två förhör är hållna, och ett kvarstår", säger åklagaren Klas Norelius Det var under en simlektion tillsammans med sin skolklass som pojken hittades livlös på botten av bassängen. Räddningstjänst kallades till platsen men hans liv gick inte att rädda. ...
 
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com