Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2020-07-27 17:32 | EXPRESSEN - NYHETER

Här hyrs villorna ut för 40 000 i veckan

FALSTERBO. De bor i Falsterbo året om gör klipp på sina bostäder sommartid.

Bakom de insynsskyddade trädgårdarna på "Skånes Riviera" döljer sig lyxiga villor som hyrs ut för mellan 20 000 och 40 000 kronor i veckan.

- Det är helt klart lugnet och magin här nere som lockar, säger Wiveca Thornberg, expert på husuthyrning på Falsterbonäset.

...
 
Annonser

Annonsera här!
annons@vellinge.com