Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2020-06-29 16:47 | SVERIGES RADIO - P4 MALMöHUS

Hektisk vecka för livräddarna på Falsterbonäset

Pontus Karlsson har lång erfarenhet av livräddning.

Lyssna: webb livräddare näset

Stranden i Skanör har haft rekordmånga besökare den senaste veckan. För livsräddarna har det varit en väldigt hektisk första period. "Bara under loppet av den här veckan har vi gjort lika många räddningar som vi gjorde förra året." säger Pontus Karlsson som är bevakningschef för Falsterbonäsets livräddare. ...
 
Annonser

Annonsera här!
annons@vellinge.com