Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur. Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Nyheter om Vellinge

Vellinge.com håller dig uppdaterad med vad som skrivs om Vellinge och dess kommun genom att samla ihop nyheter från olika tidningar.
Klicka på "Läs mer" för att läsa fullt reportage hos respektive tidning som tillhandahållit nyheten.

Publicerad: 2020-05-19 00:13 | KVäLLSPOSTEN - NYHETER

Stora kommuner mot mindre vid val av Sysav-ordförande

Stora kommuner ställs mot mindre när två moderater konkurrerar om ordförandeposten i det kommunala avfallsbolaget Sysav.

Valberedningen föreslår nuvarande ordföranden Göran Holm från Vellinge - men bolagets huvudägare, Malmö och Lund, vill hellre ha Anders Berngarn från Lomma.

- Jag tror att det blir en signal att bolaget är på väg in i något nytt. Att vi går från det gamla sättet att hantera sopor till ett helt nytt sätt att jobba. Där avfall inte är sopor utan resurser som kan återanvändas, säger Anders Berngarn till Sydsvenskan.

...
 
Annonser

Annonsera här!
annons@vellinge.com