Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

 Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Konst i Påsk 2019

Vad är påsken utan Konstrundan?
Vellinge.com presenterar de samlingsutställningar vilka visas i Vellinge kommun under påsken 19-22 april:

KSV - Konstnärsgruppen SYDVÄST

I år är åter samlingsutställningen för KSV på Naturgården. Av de 50 medlemmarna ställer 37 ut i år. De som ställer ut i Vellinge kommun finner du på KSV hemsida: http://www.ksvkonst.se/

K18 - 18 konstnärer ställer ut

I Vellinge kommun är det premiär för Nypongårdens Konsthall vilken invigs av Carina Wutzler fredag den 19 april kl. 12.30.
På konsthallen presenteras en samlingsutställning med 11 konstnärer.
Av de övriga aderton ställer två ut på Hotell Gässlingen och övriga fem finner du på K18's hemsida: https://k18konst.se/utstallningar-events

ÖPPNA SINNEN - störst i sydvästra Skåne

Med cirka 300 medlemmar innebär detta flest samlingsutställningar under påsken i Vellinge kommun: Bernstorps Gård, Galleri Englesson, Galleri Stallet och Lorensdal. Lägg därtill massor av separatutställningar i konstnärernas ateljéer.
Läs mer och ladda ner karta: http://www.oppnasinnen.se/default.asp

FALSTERBO KONSTHALL - "Påskgodis" för alla åldrar

Här kan du i påsk skapa "Fejkade Fabergé-ägg", leta ägg i naturen, skapa färgglada kort eller skapa fritt i Konsthallens ateljé!
Klicka på länken för att hitta rätt dag: https://vellinge.se/falsterbo-strandbad
Annonser

Annonsera här!
annons@vellinge.com