Show English version

VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.Vi erbjuder fem olika golfbanor, vilka alla är mycket populära och varav tre av dem är omgivna av storslagen natur.Vi har fyra huvudstränder, var och en med sin speciella karaktär. Inte minst badhytterna, vilka är placerade både bakom och längs sanddynerna, har genom årtiondena givit de olika strandområdena sin säregna profil.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Konsthallen på Falsterbo Strandbad

Falsterbo konsthall är sedan 2016 Konsthallen på Falsterbo Strandbad. Bara ett stenkast från havet ligger en ny spännande byggnad som rymmer en stor och ljus konsthall, Naturum och restaurang. 
Där presenteras inspirerande och utmanande konstupplevelser med spännande teman och intressanta frågeställningar vilka gestaltas med olika uttryck.

På konsthallen arrangeras även föredrag och andra aktiviteter i samband med utställningarna som ger mer bredd och djup till den upplevelse besökaren får av konsten. 


Läs mer på officiella hemsidan »
AnnonserAnnonsera här!
annons@vellinge.com