VELLINGE - Höllviken - Falsterbo - Skanör - Västra Ingelstad - Östra Grevie

De publicerade bilderna visar landskap, natur och kulturmiljöer från Söderslätt och Näset.Från 2010 arrangeras ett årligt evenemang benämnt Falsterbo Bird Show.är ett av Sveriges största internationella sportsevenemang, kolla in fler evenemang Den äldsta bebyggelsen i Skanör dateras från 1000-talet. Charmiga Skanörs historia sträcker sig så långt bak som på 1100-talet och var under medeltiden, tillsammans med Falsterbo, en av Nordens största städer med sina drygt 30 000 invånare.
BOKA DIREKT!

Boka hotellrum nu:


Ankomst datum:

Avresa datum:

Falsterbo Konsthall

Falsterbo konsthall är belägen i det gamla stationshuset ritad av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och byggd 1903. Byggnaden användes som järnvägsstation fram till 1971 då det sista tåget från Falsterbo avgick. 1997 flyttade hit med sin verksamhet stiftelsen S:t Olofs Gille, ursprungligen en sammanslutning av konstnärer som bodde på Näset. Från 2007 är konsthallen i kommunens regi.

Konsthallen visar utställningar med varierade uttrycksformer  nutida konst av så väl  konstnärer från orten som dem verksamma i andra delar av Sverige. 

Annonser


Årets företagare

Vellinge kommuns pristagare för 2015
Läs mer »


Annonsera här!
annons@vellinge.com